Termeni și Condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

www.achizitiipubliceonline.ro

Folosirea informatiilor si a serviciilor oferite de www.achizitiipubliceonline.ro constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor enuntate mai jos.

 

Capitolul 1. Informatii generale despre site

Art. 1. Site-ul www.achizitiipubliceonline.ro este proprietatea noastră, denumita in continuare www.achizitiipubliceonline.ro.

Art. 2. (1) Www.achizitiipubliceonline.ro este un site de prezentare a serviciilor oferite – consultanță și prestări servicii în domeniul achizițiilor publice, dar si de informare. Pe site afișăm zilnic licitațiile apărute pe siteul oficial de licitații publice – www.e-licitatie.ro – numai de la rubrica Anunțuri de participare. Informatiile detaliate, modificări/erate ale anunțului, starea procedurii, modificarea datei limita de depunere a ofertelor, clarificari, documentele de atribuire și alte asemenea – se vor vizualiza pe siteul oficial www.e-licitatie.ro, noi neavând nicio obligație în acest sens, fiind exonerati de orice raspundere.

 (4) Www.achizitiipubliceonline.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de terți, nici de datele preluate din alte surse.

Art. 3. In interiorul continutului siteului www.achizitiipubliceonline.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Www.achizitiipubliceonline.ro nu este responsabil in niciun fel asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Www.achizitiipubliceonline.ro nu este responsabil de continutul paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

 

Capitolul 2. Proprietatea Intelectuala

Art. 4. Informatiile publicate pe site sau prin intermediul siteului, baza de date si designul siteului Www.achizitiipubliceonline.ro sunt protejate de legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.

Art. 5. Informatiile si continutul siteului pot fi copiate, reproduse, vandute,  afisate sau modificate NUMAI cu acordul www.achizitiipubliceonline.ro. Cererea pentru utilizarea informatiilor se va transmite la adresa office@achizitiipubliceonline.ro.

Art. 6. Este interzisa utilizarea marcii www.achizitiipubliceonline.ro. in orice mod, fara un acord scris din partea noastră.

 

Capitolul 3. Suspendarea si modificarea siteului

Art. 7. Www.achizitiipubliceonline.ro poate sa suspende siteul fara o notificare prealabila si fara a fi obligat sa explice decizia luata.

Art. 8. Www.achizitiipubliceonline.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment, fara o notificare prealabila, segmente din site.

 

Capitolul 4. Alte clauze

Art. 9. Www.achizitiipubliceonline.ro nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de www.achizitiipubliceonline.ro.

Art. 10. Www.achizitiipubliceonline.ro, partenerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat pe site-ul mai sus mentionat, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa noastra. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Www.achizitiipubliceonline.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, etc.

Art. 11. Www.achizitiipubliceonline.ro. va transmite e-mailuri de informare tuturor celor care se inscriu cu adresa de e-mail în siteul www.achizitiipubliceonline.ro. In cazul in care nu doriti să mai primiti e-mailuri, va puteti dezabona trimitand un e-mail pe adresa office@achizitiipubliceonline.ro.

Art. 12. Www.achizitiipubliceonline.ro isi rezerva dreptul de a schimba termenii si conditiile, fara notificare si fara indeplinirea altor formalitati. Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul in care se va publica o noua versiune a acestor termeni implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.


Capitolul 5. Clauze finale

Art. 13. Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare unui mediator, iar in conditiile in care partile nu se inteleg pe cale amiabila, acestea vor apela la instantele de judecata competente din Mun. Bucuresti.

Art. 14. De asemenea, sunteti de acord sa exonerati de raspundere www.achizitiipubliceonline.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentelor Termeni si Conditii.

 

Versiunea 1.0 – actualizat la data de 06/02/2017